Maso zpracováváme a bouráme v kompaktním, ale moderně a profesionálně vybaveném provozu přímo v areálu Statku Netěchovice.
Bouráme především maso z býků a jalovic z našich stájí v Netěchovicích a pastvin v Týně nad Vltavou. Zvířata krmíme senem a senáží z vlastních luk. Po dosažení ideální hmotnosti a stáří jsou porážena na malých rodinných jatkách, odkud se maso ve čtvrtích vrací zpět k nám.
Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně. U nás nenajdete předem připravené tašky nebo bedýnky – vše vám nachystáme přesně podle vašich požadavků.
Potřebujete maso v půlkilových balíčcích? Nebo byste raději celý roštěnec, abyste si steaky nakrájeli sami? U nás žádný požadavek není problém.
Maso necháváme zrát suchým zráním ve visu, v chladicím boxu s přesně kontrolovanou teplotou a vlhkostí.
Při bourání maso důkladně očistíme a vakuově zabalíme podle přání zákazníků. Připravíme téměř cokoli – od kostí na polévku a masa na české omáčky či guláše, až po prémiové steaky a netradiční řezy.
Uvedené ceny jsou za 1 kg včetně 12% DPH. Výslednán cena bude vypočítána podle hmotnosti konkrétního balíčku.
Veškeré maso je vakuově baleno
Býk / Jalovice